Over mij

Hallo!

Mijn naam is Femke, 26 jaar en in mei 2013 heb ik de blog Fems Fornuis in het leven geroepen. Sinds ik me kan herinneren heb ik me geïnteresseerd voor koken en lekker eten.  Al als zesjarig meisje was ik het liefst aan het spelen met mijn (echt werkende!) mini fornuis waarmee ik pannenkoekjes, soep en stamppotjes maakte. Naarmate ik ouder werd nam mijn interesse voor food alleen maar toe.

Ik kook graag (zoveel mogelijk gezond), lees alles wat los en vast zit over eten en zit graag op het terras om me te laten verwennen door lokale horecatentjes. Mijn idee over eten is dat het puur en eerlijk moet zijn. Geen fabrieksartikelen, maar verse, zoveel mogelijk onbewerkte producten. Daarbij laat ik mij graag leiden door wat het seizoen te bieden heeft, iets waar ik in deze blog aandacht aan probeer te besteden door elke maand een seizoensproduct in het zonnetje te zetten.

Graag wil ik op deze blog mijn passie voor koken en eten met je delen. Wil je reageren? Of heb je vragen of ideeën? Laat het mij weten!

Femke
femsfornuis@gmail.com

Advertenties

§ 16 Reacties op Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: